Bar - Take-away - Shop

Bar - Take-away - Shop

Over ons

In 2013 openden Timothy en Paola La Promesa op de markt in Zele. De cocktailbar groeide uit tot een bar waar jong en oud z’n plaatsje vond. Wat begon bij een hapje en een drankje ontwikkelde zich tot lekkere fingerfoods en cocktails. Enkele jaren later hadden ze het idee om milkshakes te verkopen. Ze wilden alleen iets dat beter paste in hun concept en zo zagen ze in het buitenland de freakshakes opkomen dus dachten ze ‘waarom proberen we dit niet hier?’. Ze bedachten zelf enkele leuke en lekkere recepten en zo kwamen er plots enkele freakshakes op de kaart te staan. Een hype in Vlaanderen was geboren!

La Promesa werd een plaats voor zowel een gezellige afterworkdrink met de collega’s waar een aperitefbordje of nacho en een fancy cocktail niet konden ontbreken als ook een plaats waar vrienden en vriendinnen heerlijk kunnen ontspannen met een guilty pleasure zoals een gekke over the top freakshake. Al snel werd het duidelijk dat er te weinig plek was voor onze klanten dus besloten we in 2019 te verhuizen naar een grotere locatie op de Zandberg in Zele.

In 2018 begonnen we te dagdromen over een tweede zaak, een plaats waar we al onze andere ideeën kwijt konden. Een bar met lekkere koffie, waar je iets gezonds maar lekkers kan krijgen en vooral ook een plaats waar je terecht kan als de drang naar een ‘goestingske’ te groot is. Kortom, een plaats waar alles is wat ons hartje toebehoort. Dus daar werkten we naartoe. De ‘goestingskes’ zaten al lang te wachten in ons hoofd dus aan inspiratie was er wat dat betreft geen gebrek. Ook onze freakshakes konden mee verhuizen en pasten beter in dit kader. We volgden een baristacursus om heerlijke koffies te kunnen serveren en zochten naar lekkere gezonde, en iets minder gezonde, ontbijtjes en lunches. Lust werd, na de vele clichéverschijnselen van bloed, zweet en tranen, werkelijkheid.
Wij werden verliefd, hopelijk u ook.

Ook onze webshop thingstoown.be kwam er bij, een plaats waar Paola haar liefde voor accesoires en cadeautjes kwijt kon. Een deel van deze webshop vind je in de shop achteraan in Lust en elk product is een voor een en met veel liefde uitgekozen. Things to own is een plaats waar je de leukste en origineelstje cadaeautjes kan kopen voor iemand die je graag hebt of gewoon voor jezelf!

Groetjes, Timo & Paola